Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Följa John
Isbn: 978-91-8987-044-4
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2024
Uppläsare: Annika Kits
Length: 7 timmar 60 minuter

Ljudbok

Följa John

Fanny lever ett tryggt och förutsägbart liv. Med pojkvän och studier är hennes väg utstakad och det är bara att lugnt traska på. Men en obehaglig överraskning som dimper ned som en bomb en helt vanlig söndagsmiddag tvingar henne att omvärdera livet. Plötsligt får det som förut var så självklart nya nyanser. Hon måste göra något och hon lär känna människor hon aldrig förut ens sett åt och innan hon vet ordet av finner hon sig gå rakt emot sina egna principer.

Mona är van att passa upp på både make och barn. Så har det alltid varit och hon sätter en ära i det. Hon har sin blomstrande lilla radhusträdgård och hon gör ljuvliga söndagsmiddagar för sin familj. Men förutom det så är hon ... tja, faktiskt ingen alls. Men även hennes liv får en abrupt vändning efter denna söndagsmiddag och för första gången stannar hon upp och funderar - vad vill hon själv göra egentligen? Och är det ens möjligt?

"Följa John" är en berättelse om att finna sin egen väg i stället för att gå i andras fotspår och om att välja sitt liv. Om att följa normer, gå vilse och hitta alldeles nya stigar. Och om att allt kanske inte är så svart eller vitt som det verkar. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone