Jump to content
Cover for De som har
Isbn: 978-91-8990-318-0
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: January 2024
Narrator: Bodil Carr Granlid
Length: 9 hours 9 minutes

Audiobook

De som har

I den spännande avslutningen av Ingrid Wenström Lunds trilogi, "De som har", möter vi åter Annki och Marie, två väninnor vars liv är präglade av mod, förlust och återhämtning. Efter att ha överlistat bedragaren Johannes, som stal Annkis besparingar genom en kärleksbluff, står de inför en ny början. Annki, nu förlovad och full av hopp, ser fram emot ett ljusare kapitel i sitt liv. Men skuggan av det förflutna är inte lätt att skaka av sig.

Johannes, driven av ett bittert behov av hämnd, återvänder för att slå till mot Annki och Marie. Det som börjar som en triumferande berättelse om återhämtning och nyfunnen kärlek, vänder snabbt till en nervkittlande kamp för överlevnad. Kidnappade och hotade, måste Annki och Marie mobilisera all sin styrka och list för att undkomma Johannes grepp.

"De som har" är en berättelse om styrka, vänskap och den aldrig sviktande förmågan att resa sig från askan. När Annki och Marie står inför det ultimata provet, är frågan: Kommer de att lyckas bryta sig fria och återta kontrollen över sina liv? En gripande och inspirerande avslutning på en serie som firar kvinnors mod och motståndskraft. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone