Jump to content
Cover for Midvinterblot
Isbn: 978-91-8983-556-6
Publisher: Media 24 / Digibook
Category:
Novels Crime & Mystery Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: January 2024

E-book

Midvinterblot

Midvinterblot är en spännande, smart och våldsamt dramatisk fantasyroman som håller läsaren i ett fast grepp från början till slut. Nästa del kan inte komma fort nog! 
Helhetsbetyg: 5, BTJ, Lektör: Lovisa Blomberg . 

Vintern vägrar släppa taget om den lilla bohuslänska staden Västernäs, där den övernaturliga invånaren - särlingen - Eira Lindberg bor. 

Ingen tror längre att kylan har en naturlig förklaring, och osämjan mellan människor och särlingar växer sig allt starkare. 

Den mänskliga hyresvärden har bestämt sig för att inte förnya kontraktet på lokalen där Eira bedriver sin mysiga bokhandel. Samtidigt får hon omskakande nyheter om sin familjebakgrund. Så dödas en varulv av ett mystiskt Ordenssällskap och Västernäs Flock löper amok. 

Det blir starten på en dramatisk händelsekedja som leder till att Eira och den enigmatiska älvan Vincent Benedict gör en fasansfull upptäckt, en som hotar särlingarnas själva existens. 

Och vad är det egentligen i hemdimensionen Feeria som oroar Västernäs älvor så? 

*** 

Midvinterblot är uppföljare till Särling, och den andra fristående delen i urban fantasy-serien Gränsland. E-L Neander är född och uppvuxen i Kungshamn, och bor numera i Göteborg med sin familj. 

*** 

"Den här debuten är något alldeles extra." MALIN EDGREN, FÖRFATTARE OM SÄRLING


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone