Jump to content
Cover for Kartellen
Isbn: 978-91-8989-430-3
Publisher: Bookea
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2023
Narrator: Nils Jansson
Length: 9 hours 14 minutes

Audiobook

Kartellen

"Vad fan har du gjort?"

Till min stora förvåning blev jag inte lovordad.

"Vet du inte att till Finland säljer vi ingenting? Finland sköter om sina egna kunder och de hålls borta från våra i Sverige!" 

Nej, detta hade ingen sagt till mig ...

Trots sina tabbar sänds Calle Block i trilogins första del till Italien för att ersätta Gabriel Palebo. Calle är ingen hårdkokt detektiv, utan snarare en något naiv men skicklig försäljare med ett öga för både affärer och kvinnor.

Han blir näst intill besatt av vad som hände med hans företrädare som föll till sin död över ett balkongräcke. Snart märker Calle att han får vara på sin vakt såväl mot sina kunder, sin arbetsgivare som rättvisans representanter.

Under sina resor genom Italien försöker Calle utföra sitt jobb, njuta av livet och samtidigt ta reda på mer om Palebos öde.

Kartellen är en berättelse om livet i lagens utkanter, en tillvaro kantad av flera motgångar, få framgångar, men också bråd död. En kriminalroman, präglad av Calles svarta humor, som leder rakt in i den undre världens djupaste vrå, där såväl miljöns mångfald som industrins medarbetare faller offer för Camorran.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone