Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Drömspår : Sveriges härligaste längdskidåkning
Isbn: 978-91-8901-998-0
Förlag: Votum Förlag
Kategori:
Resor & geografi Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Drömspår : Sveriges härligaste längdskidåkning

Var finns Sveriges härligaste längdskidåkning? De där spåren och miljöerna som inte bara utmanar hjärta, lungor och kropp – utan också levererar magiska naturupplevelser med skyhög wowfaktor. Svaret hittar du i den här boken.

Drömspår tar dig med till hänförande fjällvidder, sagolika trollskogar, mysiga myrmarker och intakt vildmark. 

Fotografen och författaren Roger Borgelid har valt ut sina personliga favoriter bland landets längdparadis, och skildrar i text och bild det som kännetecknar varje område – naturens, spårens och skidåkningens karaktär och själ. 

Drömspår är i första hand en inspirationsbok som är tänkt att väcka drömmar och längtan. En bok som ska inspirera dig som skidåkare och naturälskare att upptäcka och uppleva hur drömmig vår nationalsport kan vara, utförd i en vacker och storslagen miljö. När ögonen tjusas av vyerna, endorfinerna dansar i blodet och frihetskänslan bubblar i sinnet. När längdskidåkning ger välmående för både kropp och knopp.

Varje kapitel innehåller också en liten guide till de bästa spåren i respektive område. På så sätt ska boken även informera – och ge dig tipsen för att du själv ska hitta ut i vår storslagna natur och upptäcka dina egna drömmars spår. 

Författaren har också samlat röster från några av våra största och mest folkkära längdprofiler, där stjärnor som bland andra Charlotte Kalla, Frida Karlsson och Per Elofsson delar med sig av sina egna drömspår.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone