Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Arbeta och Lev Livet!
Isbn: 978-91-8986-801-4
Förlag: Ekerlids Förlag
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Arbeta och Lev Livet!

Det är många i dag som är stressade och drabbas av psykisk ohälsa.

Det beror ofta på att man inte kan hålla isär kraven på arbetsplatsen och i privatlivet.

 För att få det liv man vill leva, uppnå trivsel och resultat på arbetsplatsen, och erövra den psykiska hälsan, behöver vi inse skillnaden mellan arbetslivet och det privata, mellan arbetsrelaterade problem och ens privata livsöden.

 För att kunna hålla balansen mellan arbetsplatsens villkor och livets pågående utmaningar behöver varje människa och alla arbetsplatser ha en utvecklad självkännedom där man inte sitter fast i sin historia och där man vet något fundamentalt om hur det är att vara människa.

 Helena Zenzé, som är beteendevetare och arbetsplatsexpert, skriver om det i Arbeta och Lev Livet!

 Hon ger i boken konkreta förslag på hur du som person och arbetsplatsen kan bli bättre på att klara påfrestningar, särskilt nu i tuffa ekonomiska tider och krig i Ukraina i vår närhet.

En vägvisande bok för alla som spenderar sina vardagar på en arbetsplats, och en hoppfull bok om det svåra i att vara människa. Vägen till självkännedom och vikten av arbetsplatsens psykiska hälsa beskrivs särskilt tydligt.

Barbro Lennéer Axelson, universitetslärare i psykologi, leg. psykoterapeut och författare till flera böcker inom arbetslivsområdet.

Helena Zenzé är arbetsplatsplatsexpert, beteendevetare och ekonom med lång och gedigen erfarenhet av att utveckla organisationer till hållbara arbetsplatser.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone