Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En vän till tant Irene
Isbn: 978-91-2973-959-6
Förlag: Rabén & Sjögren
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

En vän till tant Irene

Naima och Lisen är kära i varandra och tillsammans nästan jämt. Men deras granne, tant Irene, har sovit ensam i sin dubbelsäng ända sedan hennes man dog för över trettio år sedan. Det tycker Naima och Lisen känns sorgligt. De vill att tant Irene ska bli kär igen – och de är fast beslutna att hjälpa henne! Ingen känner tant Irene lika bra som de, och det finns nog ingen som kan lika mycket om kärlek heller.

Efter mycket planering och hemlighetsmakeri är det dags för första dejten, mellan tant Irene och vaktmästaren Lasse. De sitter på en filt i ett hörn av skolgården och Naima och Lisen övervakar det hela från gungorna. Förhoppningsvis blir de snart kära i varandra, och blir de inte det har Naima och Lisen en anteckningsbok full med nya dejtförslag ... Om allt går enligt plan kommer tant Irene ha hittat någon att dela dubbelsängen med innan sommaren är slut. Bara hon nu ville anstränga sig lite själv också.

En vän till tant Irene är en charmig och finurlig berättelse om kärlek, vänskap och ensamhet. Det är den fristående fortsättningen på Augustnominerade Ett rum till Lisen som kom ut 2021.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone