Jump to content
Cover for Makt: De 48 lagarna
Isbn: 978-91-9876-824-4
Publisher: Akademius Förlag
Category:
Society & Culture Psychology
Accessible since: April 2023

E-book

Makt: De 48 lagarna

Amoralisk, listig, informativ och skoningslös. Den här bästsäljande boken är manualen för alla som är intresserade av att observera, försvara sig mot eller till och med få makt.

De 48 lagarna är baserade på erfarenheter och verk från män och kvinnor som har studerat och bemästrat maktens spel. Berättelserna sträcker sig över tretusen år och utspelar sig i civilisationer så olika som antikens Kina och renässansens Italien. Samtidigt sjuder de av gemensamma teman och låter ana en maktens essens som inte har beskrivits till fullo förrän nu. Makt: de 48 lagarna samlar visdomen från några av historiens mest framstående strateger, ledare, hovmän, förförare och bedragare.

Makt: de 48 lagarna kan användas på flera olika sätt. Genom att läsa boken från början till slut kan du lära dig principiella saker om makten. Boken har också utformats så att det är möjligt att bläddra i den och välja ut den lag som för tillfället framstår som mest aktuell för dig. I innehållsförteckningen som kort beskriver lagarna kan du lätt identifiera den relevanta lagen.EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone