Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Arvet - I rövarbaronernas tid
Isbn: 978-87-2856-342-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Arvet - I rövarbaronernas tid

Det tidiga 90-talets finanskris har fört in landet i en djup depression. Bankerna har kraschat och staten har gått in med miljonbelopp för att rädda dem.

Även den misslyckade journalisten Tom Ek väntar på sin räddning i form av farbrorns arv. Men när det visar sig att hans virriga tant glömt all information om vart pengarna bevarats så förlorar han allt hopp om en ljusare framtid. Tom är arvlös, lämnad av sambon och fast på ett förlag vars tidskrift ingen i landet läser. Så när en gammal affärskamrat föreslår en nystart i form av ett jobb i investmentbolaget Bergaby-Invest kan han inte göra annat än att tacka ja. Men snart inser Tom att bakom de lyxiga tjänstebilarna och fina kostymerna gömmer det sig ett blodigt spel. Ett spel han snabbt måste lära sig navigera om han ska behålla livet intakt.



KG Rickhamre (1959) är VD för pr-firman Coast Communications där han ansvarar för kommunikationen och medieträning. Han har tidigare arbetat som redaktör, ekonomireporter och nyhetskorrespondent i både Stockholm och internationellt i London och Bryssel. Hans trilogi 'I rövarbaronernas tid' har hyllats i både Expressen och Sydsvenska Dagbladet.

I KG Rickhamres trilogi "I rövarbaronernas tid" följer vi journalisten Tom Ek som dras in i ett blodigt efterspel till 90-talets finanskris. Ett fantastiskt arbetserbjudande lockar med lyxiga bilar och kreditkort. Men bekvämligheterna döljer endast ett skoningslöst spel på liv eller död och Tom inser snart att ju mer man har, desto mer har man att förlora.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone