Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Trubbel i musteriet
Isbn: 978-91-7799-512-8
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

Trubbel i musteriet

Det stundas höstbröllop på Äppelgården. Till festen återvänder gamla bekantskaper och med Franks dotter Claudia och hennes son Luca på plats blir livet äntligen som vanligt igen.

Men hösten på den nystartade handelsträdgården är intensiv. Fastän de skånska vindarna är milda, är det något som bekymrar Pommies och Franks vän, Carl Styrud, ägare till det anrika familjeföretaget Styruds musteri. Elaka rykten sprids i sociala medier om att musteriet använder utländsk besprutad frukt och problemen eskalerar snabbt.

Pommie och Frank gör allt de kan för att hjälpa sin vän trots att de har mycket att stå i. Det brittiska företaget som investerat i Franks och Carls näringslösning kommer med påstridiga krav och från ingenstans dyker Pommies pappa upp efter trettiofem års tystnad. Mellan Claudia och hantverkaren Vojtek spirar romansen. Men Vojtek tampas fortfarande med demoner kring minnet av dotterns död.

Pommie får snart svårare familjefrågor att ta ställning till än om hon ska träffa sin pappa. Och hur ska hon kunna övertyga Frank om att missade dejter bara är en följd av den senaste tidens omvälvande händelser?

När höst går mot vinter har livet på Äppelgården tagit en ny riktning. Stora hemligheter har avslöjats och nya familjeband har skapats.

JENNY CLEVSTRÖM är tidigare journalist och bosatt i Stockholm sedan tjugo år tillbaka. Hon arbetar med kommunikation och har studerat och arbetat i London, New York, Paris och Moskva. Trubbel i musteriet är tredje tredje boken i hennes omtyckta serie om Pommie och Frank. De tidigare delarna, Kirskålsgrannar och Tistlar i handelsträdgården, har båda nominerats till Årets Feelgood.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone