Jump to content
Cover for Minglet – erotiska noveller
Isbn: 978-91-9865-296-3
Publisher: August och Lotta
Category:
Erotic
Accessible since: June 2022

E-book

Minglet – erotiska noveller

Minglet – Ett liv i lust – erotiska noveller

E-boken innehåller bådas perspektiv. 

Genom hans ögon: “Taxin står utanför och väntar. Han går förbi henne och håller upp bakdörren. Klänningen är tajt och han ser hur hon får böja sig och dra upp den lite för att ta sig in i bilen. Precis i steget in passar han på. Han låter ett par fingrar glida in mellan hennes lår och direkt in i hennes fortfarande såphala fitta. När han känner stålet mot fingertopparna, trycker han till kulan lite lätt och drar sig sedan ur henne. Han hör hur hon försöker dölja ett stön och funderar på om chauffören märkte något. Han lämnar henne ensam i baksätet och sätter sig bredvid föraren, som mest är intresserad av att prata om idiotin med sugrör gjorda av papper."

Genom hennes ögon: “Han har valt en klänning med öppen rygg som knappt kommer att dölja hennes bak. Eftersom han inte hade lagt fram några underkläder, så förstår hon att hon förväntas vara naken under klänningen. I den vita asken låg det en stor blank stålkula. När hon tog den i handen kände hon att något rörde sig ljudlöst inuti kulan. Som att det fanns en till kula inne i den stora, som gjorde att den kändes instabil i handen och ville röra sig åt alla håll, bara hon vred lite lätt på handleden. Han hade skrivit att hon skulle bära kulan från det att de lämnade huset, och att hon inte fick ta ut den utan hans tillåtelse.”

Detta är en del av den erotiska novellserien Ett liv i lust av författarparet August och Lotta. I en rad fristående noveller får du följa ett förälskat par genom deras lustfyllda liv. Varje berättelse finns i två perspektiv; hans och hennes. Novellerna finns även som ljudböcker. Då kan du välja om du vill ha August eller Lotta som uppläsare. 

 EPUB3: Reflowable, Scripting


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone