Jump to content
Cover for Utvägen
Isbn: 978-87-2812-888-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2022
Narrator: Björn Bengtsson
Length: 12 hours 41 minutes

Audiobook

Utvägen

En kvinna vid namn Emma Coates hittas skjuten och död i Mort Bay Park i Sydney. Fallet hamnar på kommissarie Morgan Callaghans skrivbord och en minst sagt komplex och oförutsägbar utredning tar fart. Efter att ha intervjuat offrets närstående verkar det till en början som att Emmas man, Matthew, ligger bakom mordet. Men det är någonting som inte riktigt stämmer och kommissarie Callaghan kan inte låta bli att gräva djupare. Det visar sig att Emma dolde mer än vad någon någonsin kunnat ana och utredningen tar plötsligt en bisarr vändning.

Utvägen av A.C. Efverman är del tre i den bästsäljande serien om kommissarie Morgan Callaghan. En psykologisk deckare med oförutsägbara vändningar och rafflande tempo som utspelar sig längs kusten i Sydney, Australien.

A.C. Efverman är en svensk bästsäljande deckarförfattare, bosatt i Sydney sedan 1996. Hon är utbildad vid Konstskolan i Stockholm och har sedan barnsben ägnat sig åt såväl konst som skrivande. Hon debuterade som författare med boken 'I evighetens skugga" (2002), den första delen i deckarserien om kommissarie Morgan Callaghan.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone