Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Pensionat vänner: En naken skåning
Isbn: 978-91-8023-252-4
Förlag: Modernista
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Pensionat vänner: En naken skåning

»Relationsroman i feelgoodformat som bjuder läsaren på värme, vänskap och en stor portion humor.« Betyg: 4 av 5 - Marie-Helene Klementsson, BTJ

»Mysig feelgood som bjuder på enormt mycket värme, vänskap och en hel del humor.« Bokprataren

Lena undrar om hon håller på att bli galen. Hennes dröm från natten innan - om ett stort, gammalt och vackert hus - känns så verklig att hon knappt kan koncentrera sig på vad hennes patienter säger.
Några dagar senare får hon av en slump syn på huset från drömmen, fast nu i ett förfärligt dåligt skick. Husets ägare Harriet, en mycket speciell och rolig gammal dam, vänder snart upp och ner på Lenas tillvaro. Inom bara några månader öppnar de tillsammans Pensionat Vänner: platsen där alla vill vara, och där nästan allt kan hända.
Ensamhet vänds till kärlek och vänskap. Oväntade situationer, klokskaper och spöken blandas med skratt, vacker natur och mystiska bakverk.

HELEN BILLINGER är en svensk feelgoodförfattare. Hennes debut Pensionat Vänner: En naken skåning är en roman som blandar humor, allvar och feelgood och skildrar det vackra i relationer och vänskaper. Den fristående uppföljaren där vi på nytt får möta den oförglömliga Harriet heter Huset i gränden: En grinig stockholmare.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone