Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ondskans ekon
Isbn: 978-91-1311-279-4
Förlag: Norstedts
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Ondskans ekon

Ondskans ekon är en gripande och hänsynslös roman om när det förflutna kommer tillbaka och hemsöker oss. Islands främsta deckarförfattare Arnaldur Indridason är tillbaka med en ny karakteristisk spänningsroman.

En kvinna hittas mördad i sin lägenhet i Reykjavik. På hennes skrivbord hittas en lapp med kriminalinspektör Konrads telefonnummer. Kvinnan hade tagit kontakt med honom strax innan sin död och bett om honom att söka efter det barn hon lämnat bort femtio år tidigare. Den nu pensionerade inspektören nekade henne hjälp, men driven av ånger börjar han göra efterforskningar för att förstå vad som hänt barnet. Spåren leder honom till en religiös sekt, där hemska händelser verkar ha utspelat sig. Ju mer han gräver i fallet, desto svårare får han att värja sig när det visar sig att spåren vävs ihop med smärtsamma minnen från hans eget förflutna och ekon av ondska från långt tillbaka i tiden.

Ondskans ekon är en stark bok om synder, skuld och ånger. Det är den tredje boken i serien om den pensionerade kriminalinspektören Konrad.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone