Jump to content
Cover for Särling
Isbn: 978-87-2806-278-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: November 2021

E-book

Särling

Det närmar sig halloween i en värld där övernaturliga varelser lever öppet i samhället. Eira Lindberg är hamnskiftare, särling, men växte upp med människor och vill egentligen bara bli lämnad ifred i sin mysiga bokhandel i den bohuslänska staden Västernäs. Efter ett mord på en nyligen transformerad älva, vars huvud blir upphängt på bokhandelns dörr, måste hon dock konfrontera sig själv och sin okända bakgrund. Samtidigt ökar motsättningarna mellan övernaturliga varelser och människor. Såväl varulvar som älvor rustar upp för att skydda sig, men mot vad? Och hur kommer det sig egentligen att Eira är det enda varlodjuret i Västernäs?

E-L Neander är en svensk författare, född och uppvuxen i Kungshamn och numera bosatt i Göteborg med sin familj. Särling är hennes debutroman.

Gränsland är en urban fantasy-serie som utspelar sig i ett nutida Sverige inte allt för olikt vårt. Den följer särlingen Eira och hennes vänner i en värld där övernaturliga varelser lever öppet bland människor - och där hemligheter lurar under ytan.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone