Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ängel på villovägar
Isbn: 978-87-1177-568-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Historiska faksimil Romantik
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Monica Einarson
Length: 5 timmar 20 minuter

Ljudbok

Ängel på villovägar

När drottning Victoria beordrar Tilda att gifta sig med prinsen av det avlägsna landet Oberia måste hon åka dit för att träffa honom, trots att hon verkligen inte vill gifta sig med någon hon inte älskar. Vid ett tillfälligt stopp i München råkar Tilda hamna mitt i ett studentupplopp, där hon blir räddad undan faran av den stilige Rudolph, som blir skjuten av en polis i flykten. Tillsammans med barnmorskan Frau Sturdel gör hon allt för att rädda hans liv. Det dröjer inte länge förrän känslorna spirar mellan dem, men kan Tilda ta sig ur sitt kommande kungliga bröllop? Eller var deras kärlek dömd att misslyckas redan från början?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone