Jump to content
Cover for Guldläge på nätet: Sökmotoroptimering för alla
Isbn: 978-91-9843-073-8
Publisher: Bullet Point Publishing
Category:
Media, information & communication industries
Accessible since: February 2021

E-book

Guldläge på nätet: Sökmotoroptimering för alla


Vill du öka din försäljning på nätet med en metod som alla kan lära sig på en kväll? Då är det dags att lära sig sökmotoroptimering.

I denna fjärde upplaga av Guldläge på nätet har författarna uppdaterat boken med vad som hänt i Googlevärlden sedan sist och även justerat vissa av sina rekommendationer. 

Sökmotoroptimering handlar om att lära sökmotorerna på Internet att hitta och värdera din sajt, så att du hamnar högst upp i sökresultaten. Statistiken visar nämligen att 60 % av all trafik går till det första, andra och tredje sökresultatet. 

I Guldläge på nätet får du vägledning av Magnus Bråth och Michael Wahlgren som hjälpt mängder av stora och små företag att förbättra sitt läge på nätet; från stora e-handelsföretag till lokala cykelbutiker. Sökmotoroptimering fungerar för alla. 

Här får du lära dig allt om optimeringsarbetets olika faser: analysen, arbetet med sajtinnehållet, länkstrategin och utvärderingen av resultatet. 

Hur hittar man de smartaste sökorden? Hur bygger man upp sajten med innehåll och undersidor för att den ska vara bra i sökmotorernas värld? Och vilka andra sajter därute kan det vara bra att få länkar med förtroende från? 

Guldläge på nätet får du lära dig allt detta och mycket mer. 


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone