Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tiden vi delade
Isbn: 978-91-8920-509-3
Förlag: Blue Publishing
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Tiden vi delade

I Tiden vi delade får vi lära känna personerna i en familj som inte längre håller ihop. Sökandet efter identitet, skuld och pengar ligger i vägen. Alla kämpar de på sitt sätt, men det är något som inte stämmer. De har fastnat i positioner som verkar orubbliga. Leo, den äldste, och Julia, mellansyskonet, tar sig an hela världens problem när de möts. Och den yngste sonen Alex är ute sent om kvällarna.Hur uppfostrar man tre barn som verkar vara varandras motsatser? Modern och fadern försöker navigera rättvist men de glider allt längre bort från sina ideal – och från varandra. Samtidigt ska en främling bo bland dem.
De rör sig mot en punkt som ställer allt på ända. Ett brott begås men vem är egentligen den skyldige? Det kommer i vilket fall som helst att krävas en syndabock.

Peter Olssons debutroman är en ömsint och humanistisk text om relationer mellan de som har och de som inte har. En bok om barndomen, hur vi minns den och vad vi gör av den. Om hur vi förvaltar det vi fått och vad vi själva skapar. En berättelse om stängda dörrar och frihet.

Peter Olsson är född 1978 och bor i Göteborg med fru och två barn. Tiden vi deladeär hans debut som författare.









Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone