Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vässa ditt ledarskap
Isbn: 978-91-8709-399-9
Förlag: Soderpalm publishing
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Vässa ditt ledarskap

Den här boken ger dig konkreta verktyg för att snabbt utveckla ditt ledarskap och på så sätt öka sammanhållningen, arbetsglädjen och tryggheten i både din och dina medarbetares yrkesroller. Boken fokuserar på att ge dig som ledare tydliga instruktioner hur du ska agera för att nå dessa mål. Du kommer varje vecka att få arbeta med ett viktigt område i ditt ledarskap. Ett i taget. På så sätt får du kunskaper för att genomföra svåra samtal, konflikthantering, ta hand om psykisk ohälsa men också att skapa arbetsglädje, samhörighet, sätta tydliga mål och upptäcka problem eller konflikter innan de blivit för stora.

När du läst den här boken kommer du att veta exakt hur du ska agera och hantera besvärliga medarbetare och allehanda problem som förekommer på arbetsplatsen.
Den ger dig också en klar bild över hur du ska förebygga och hantera psykisk ohälsa med anledning av det nya arbetsmiljöregelverket. Detta kommer du att lära dig på bara 10 veckor:

• Hur du motiverar medarbetare.
• Förebygga och hantera psykisk ohälsa.
• Få ditt team att leverera bättre.
• Hantera svåra samtal och konflikter.
• Hantera och förebygga besvärliga medarbetare.
• Tillverka arbetsglädje.
• Leda på ett hållbart sätt.

Thomas Lundqvist garanterar att du kommer att bli en bättre ledare om du följer detta unika 10-veckorsprogram. Boken kommer verkligen att vässa ditt ledarskap!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone