Jump to content
Cover for Vad händer nu med framtiden? 20 visioner om Sverige efter corona
Isbn: 978-91-8869-948-0
Publisher: Pug Förlag
Category:
Society & Culture
Accessible since: June 2020

E-book

Vad händer nu med framtiden? 20 visioner om Sverige efter corona

I podden Heja Framtiden har journalisten Christian von Essen träffat närmare 200 av våra mest framstående forskare, företagare och futurister. Mitt i coronakrisen återvände han till 20 av dem med frågan: vad händer nu?

Vad händer nu med framtiden?
 försöker reda ut vad som väntar oss i slutet av tunneln. Vilket Sverige vill och bör vi bygga när vi nu står inför en omstart? För en sak är våra experter eniga om, det är i kriser vi har möjlighet att göra om och göra rätt.

I den här framtidsoptimistiska boken får vi bland annat ta del av visioner från Mouna EsmaeilzadehJohan KuylenstiernaMicael DahlenCarin IsmAnna Felländer och Johan Norberg. Bokens förord är skrivet av poeten och föreläsaren Bob Hansson:

Nu är det mindre och snart blir det mer. Vilket slags mer väljer vi?

Christian von Essen (f 1979) är frilansande journalist, redaktör och copywriter, bosatt i Stockholm. Sedan 2018 driver han Heja Framtiden en podcast och plattform för framtidsfrågor. I podden intervjuar han experter, forskare, futurister, författare och visionärer om hur framtiden kan se ut och hur vi ska göra den så bra som möjligt tillsammans. 


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone