Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Arvet från Stonehenge
Isbn: 978-87-4280-170-3
Förlag: Jentas
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2020

E-bok

Arvet från Stonehenge

Åtta dagar innan sommarsolståndet blir en man slaktad på det mest brutala sätt inför en grupp troende, som iförda prästkappor deltar i en offerceremoni vid Stonehenge. Bara några timmar senare begår en av världens främsta skattjägare självmord. Han efterlämnar ett kryptiskt brev till sin son, den unge arkeologen Gideon Chase, som han länge har haft ett ansträngt förhållande till.Gideon allierar sig med en orädd kvinnlig polis på orten och snart upptäcker de ett hemligt samfund - en urgammal internationell sekt som i tusentals år har dyrkat Stonehengemyten. Gruppen har en karismatisk och hänslyslös ledare och den praktiserar en rituell offerrit där människor offras för att avslöja stenarnas hemlighet.

Arvet från Stonehenge är en thriller full av koder, symboler, spänning och fascinerande detaljer om ett av värdlens mest mytomspunna ställen i linje med det bästa av Dan Brown.

"Smart, elegant och effektiv."
Daily Mail

"Ganska bra."
Bokhyllan

"Jag blev intresserad när jag såg titeln och jag måste säga att innehållet inte gjorde mig besviken. Oavsett om Stonehenge är eller har varit centrum för något hemligt sällskap som ägnat sig åt blodiga offer är det en spännande och bra bok."
Bokparet


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone