Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kvinnor som vi : En roman om fyra kvinnors lust och längtan
Isbn: 978-91-7901-071-3
Förlag: Bonnier Bookery
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2020

E-bok

Kvinnor som vi : En roman om fyra kvinnors lust och längtan

”Kvinnor som vi” är en ovanlig berättelse om fyra kvinnors kärleksliv - de båda systrarna Boel och Bianca och deras vuxna döttrar Lykke och Meja, alla är på olika platser i livet och extremt olika varandra. Boel lever i ett äktenskap som nästan överlevt sig självt, bor i villa med älskad trädgård och har svårt att komma nära sin vuxna dotter. Sjuksköterskan Bianca har varit singel lite för länge och uppvaktas av snälla Peter på jobbet men längtar efter hetare äventyr. Meja kämpar med småbarnslivet och sin nya självbild. Lykke försöker bryta sig loss från föräldrarna samtidigt som hon söker bekräftelse hos män.

Vi möter dem under en tioårsperiod och de kommer till tals i olika skeden i livet där relationer och sex av olika anledningar spelar stor roll, och inte sällan bristen på sex, otrohets-sex, sex som missbruk, sex när man när som helst blir avbruten av spädbarnet som vill amma och där pappan brottas med madonnaproblem.

Susso och Eriksson Sandberg skriver slagkraftigt och skamlöst om kvinnoliv, med hög identifikation, underbar humor och svärta.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone