Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Equestria Girls - Magi, magi överallt!
Isbn: 978-87-2626-238-4
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
Barn & Ungdom Fantasy & SF 6-9 år
Tillgänglig sedan: februari 2020

E-bok

Equestria Girls - Magi, magi överallt!

Vännerna på Canterlot High är i full gång med att samla in pengar till en renovering av Camp Everfree. Tyvärr går det alldeles för långsamt och de har bara fått ihop hälften så mycket som behövs. Då får Rarity idén att de ska ställa upp i en sång-och-danstävling, där de kan vinna allt de behöver och lite till! Men för att ha råd med kostymer måste de använda allt de hittills samlat in. De ska dessutom besöka en filminspelning av en Daring Do-film. Hur ska de hinna?!

Samtidigt har Sunset Shimmer tankarna på helt annat håll. Hon oroar sig för den magi som hon misstänker läcker in i deras värld från Equestria. Vad ska hända om den hamnar i fel händer? När hon tar sig tillbaka till ponnyvärlden för att träffa Twilight Sparkle och be om råd så får hon istället med sig Sunlight Glimmer tillbaka till Canterlot High. Frågan är om hon kommer vara till hjälp eller ställa till med trubbel...

Perdita Finn är en barnboksförfattare och före detta lärare från Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gänget.

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone