Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den sista hönan på nätet
Isbn: 978-87-2639-486-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2020
Uppläsare: Anna Godenius
Length: 8 timmar 58 minuter

Ljudbok

Den sista hönan på nätet

Kriminalkommissarie Lena Ek har äntligen kommit en lösning på spåren i fallet med de mördade hallickarna. I samarbete med fransk polis får hon tag på den huvudmisstänkte, som visar sig ha kopplingar till tvättstugemorden i Åkeshov. Men när hon tillåtit sig själv att glädjas över att ha hittat sin gärningsman får hon ännu ett samtal från Frankrike. En svensk kvinna har påträffats död och det framkommer så småningom att Lena vet vem hon är. Men hur har hon hamnat i Frankrike?

Hemma i Sverige träffar pensionären Birgitta den unga sexbloggerskan Yasmin, som hotats av kriminella och kastats ur en bil långt ute i skogen. Hos Birgitta finner hon trygghet, tills hon får ett otäckt brev som inte går att ignorera. Och snart hittas en annan ung kvinna mördad, på ett minst sagt makabert vis ...

'Den sista hönan på nätet' är den tredje och avslutande delen i en trilogi. De två första delarna är 'Den sista kon på Capri' och 'Den sista geten på Mars'.


Lena Björkander är en svensk författare. Hennes debutroman 'Den sista kon på Capri', den första delen i en trilogi, utkom 2017.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone