Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Evvie Drake börjar om
Isbn: 978-91-8787-966-1
Förlag: Lavender Lit
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2020
Uppläsare: Anja Lundqvist
Length: 9 timmar 48 minuter

Ljudbok

Evvie Drake börjar om

En roman full av värme, humor och romantik, med karaktärer som man kommer att minnas länge.

I en sömnig kuststad i Maine bor den unga nyblivna änkan Eveleth "Evvie" Drake ensam i sitt smärtsamt tomma, stora hus. Det har gått ett år sedan hennes make Tim dog i en bilolycka och Evvie lämnar knappt huset. Alla i staden tror att det är sorgen som får henne att stanna hemma och Evvie avslöjar inte sanningen, inte ens för sin bästa vän Andy.

Samtidigt i New York kämpar Dean Tenney, tidigare professionell basebollspelare och Andys barndomsvän, med varje idrottares värsta mardröm: han kan inte längre leverera på planen och han vet inte varför. Så när en mediestorm blåser upp och Andy erbjuder Dean att komma till Maine, verkar det som den perfekta tillflyktsorten.

När Dean flyttar in i en lägenhet i Evvies hus ingår de en pakt: Dean frågar inte om Evvies man och Evvie frågar inte om Deans bekymmer. Regler har dock den lustiga benägenheten att brytas, och det som började som en oväntad vänskap övergår snart i något mer. Men för att gå vidare måste de båda göra upp med sitt förflutna och avslöja hemligheterna de burit på så länge.

"Helt perfekt feelgood-läsning"
SVT Gokväll


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone