Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ponyvillemysterierna 2 - Timmervargens timme
Isbn: 978-87-2622-372-9
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: december 2019
Uppläsare: Ida Olsson
Length: 1 timme 35 minuter

Ljudbok

Ponyvillemysterierna 2 - Timmervargens timme

Efter att av misstag ha släppt lös en bogel så är Lilymoon inte direkt det populäraste fölet i skolan. Fastän allt slutade väl så verkar det inte som att någon förutom Apple Bloom, Sweetie Belle och Scootaloo, någonsin kommer vilja vara hennes vän.

När en skolkamrat bjuder in till fest blir det gängets stora chans att visa alla vilken fin ponny Lilymoon faktiskt är. Men när de väl kommit fram så hinner de knappt hälsa på födelsedagsfölet innan total kaos utbryter! En timmervarg har tagit sig in på festen och hotar förstöra allt!

Hur kommer det sig att timmervargen plötsligt bestämt sig för att lämna skogen och terrorisera ett gäng ponnyer? Och kommer alla återigen att skylla det som hänt på Lilymoon? Men varför beter sig både Pinkie Pie och Lilymoons syster Ambermoon så konstig?


Penumbra Quill började skriva om mysterierna i Equestria efter att hon mötte ett spöke på ett av sina uppdrag som reseskribent. Nu bor hon precis utanför Ponyville och rapporterar om alla läskiga och mystiska händelser som hennes läsare kan tänkas vilja höra om.

I Ponyvillemysterierna får vi följa Cutie Mark Crusaders - Apple Bloom, Sweetie Bell och Scootaloo - när de ger sig ut för att hitta sanningen bakom Ponyvilles mysterier, legender och spökhistorier.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone