Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rekordskolan - Del 3 - Tävlingen mot Toppskolan!
Isbn: 978-91-8854-997-6
Förlag: Triumf Förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: oktober 2019

E-bok

Rekordskolan - Del 3 - Tävlingen mot Toppskolan!

Tredje delen i succéserien Rekordskolan är nu äntligen här!

De tre vännerna Kostas, Rurik och Silje återvänder till Rekordskolan för en ny termin och får veta att hela årskursen ska tävla mot Toppskolan i en stor rekordtävling. De kommer att bli tävlingar som trampolinhopp, hinderbanor och försök till världens längsta tuppkam. Kompisarna är både taggade och lite nervösa, men efter en spännande och omtumlande färd med skolans zeppelinare upptäcker de att de flesta eleverna på Toppskolan använder sig av allt annat än schyssta metoder för att vinna... 

Samtidigt har Silje fått annat att tänka på, hennes gamla kompis Eddie är nämligen med i motståndarlaget! Kommer de att bli vänner på nytt, och kan Eddie kanske hjälpa dem att luska ut hur man egentligen vinner mot någon som inte spelar ett rent spel? 

Rekordskolan 3 - Tävlingen mot Toppskolan är del tre i den populära serien om de lite udda vännerna Kostas, Rurik och Silje och deras liv på Rekordskolan. Serien handlar om rekord, vänskap och äventyr och är skriven av författarduon Anna Winberg och Katarina Ekstedt. Illustrerad av Carolina Ståhlberg. 

 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone