Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Green Room
Isbn: 978-91-8884-568-9
Förlag: MiMa Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2019

E-bok

Green Room

Det är sent 90-tal och Madde Fryk kämpar för att hålla sig kvar i tv-branschen genom tillfälliga projektanställningar. I Stockholms krogvärld och bland sina manliga kollegor försöker hon finna den rätta att bota sin ensamhet med.

Smilja Popovic från Sarajevo i det forna Jugoslavien försöker bevara sin värdighet i en tillvaro kantad av förnedrande omständigheter. Hennes liv har få likheter med Maddes, men ändå korsas deras vägar på ett spektakulärt sätt.

Green Room ger en brutal, underhållande och sann inblick i den kommersiella tv:ns framfart som format ett nytt medielandskap med nya förutsättningar för de involverade personerna i tv-produktioner.

MARIA HEED ansvarade som ung och ensamstående mamma på 90-talet för artistbokningarna på Strix Television. Sedan fortsatte hon som frilansredaktör och producent åt diverse tv-kanaler innan hon 2014 hoppade av mediasvängen och öppnade ett kafé på Södermalm i Stockholm. I dag driver hon vandringsappen Bontrax tillsammans med sin man. Green Room är Maria Heeds debutroman som inspirerats av hennes egna erfarenheter i tv-branschen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone