Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Du och jag, Speedy
Isbn: 978-87-2618-020-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: maj 2019

E-bok

Du och jag, Speedy

Sofie vill inte flytta! Vem vill egentligen från en storstad som London till en liten håla i Skåne? Men det är inte Sofie som bestämmer och hon måste följa med sina föräldrar till Humleby. Byn är raka motsatsen till London och här bor till och mer fler hästar än människor. Och Sofie som är rädd för hästar ... Som om detta inte var nog så har hennes föräldrar skaffat henne ett sommarjobb på det lokala travstallet. Sofie saknar England, sin bästa vän, sitt gamla liv... Kommer hon någonsin att trivas här?

Malin Stehn började skriva egna texter redan som sexåring och hade också länge en dröm om att bli popstjärna. Hon har även jobbat länge inom förlagsbranschen, som redaktör. Hennes romandebut Mallgrodor och gitarrgudar blev en blandning av hennes två intressen: skrivandet och musiken. Författarkarriären har efter detta blomstrat och hon har nu skrivit över 40 barn- och ungdomsböcker.

Sofie flyttar från storstaden London till en liten by i Skåne. Omställningen blir omtumlande, men snart träffar hon valacken Speedy och tillvaron blir lite lättare. Stall Humlebygården är en serie om hästar, vänskap och relationer.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone