Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Familjehacks – tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv
Isbn: 978-91-7557-771-5
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2019

E-bok

Familjehacks – tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv

Vad gör du som förälder när ett monster lurar under sängen, syskonen bråkar eller det har blivit dags att planera kalaset? Livet med barn är fyllt med oväntade utmaningar – men också med massor av glädje.
Familjehacks – tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är som en peppande och påhittig föräldrakompis. Boken är fullmatad med smarta tips och lekfulla lösningar som hjälper dig att navigera genom den snåriga småbarnsdjungeln, vare sig det gäller snabba hacks på mellanmål eller hur du förbereder familjen på en ny bebis.
Författaren Katarina Byström är själv småbarnsförälder, ständigt på jakt efter nya idéer för att skapa en enklare och roligare vardag för familjen. Boken är en inspirerande guide att ha med sig under småbarnsåren och passar så väl föräldrar som mor­ och farföräldrar och pedagoger.

KATARINA BYSTRÖM föddes 1980 och är uppvuxen i Härnösand där hon jobbar som marknadschef på familjeföretaget och driver ett Bed & Breakfast med sin sambo. Tillsammans har de tre barn. På instagramkontot @familjehacks och hemsidan familjehacks.se delar Katarina med sig av sina tips och råd till småbarnsföräldrar.Familjehacks – tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjelivär hennes debut.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone