Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Förbjudna platser: Flygplanet
Isbn: 978-87-2613-123-9
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2019
Uppläsare: Emma Vinge
Length: 1 timme 16 minuter

Ljudbok

Förbjudna platser: Flygplanet

"Orgiens kärna tycks vara raderna mellan de två mittgångarna. Där är alla med, de andra måste ha flyttat på sig. Egentligen är det mest en härva av ben och armar. Nakna sådana. Rumpor som juckar och nackar som vrids bakåt av lidelse. Kropparna glänser. Där finns en kvinna med bred bak som blir tagen bakifrån. Samtidigt slickar hon en mycket äldre kvinna mellan benen. Lapar i sig saften från hennes åtrå. Jag ser inte könet i sig, bara hårsvall mellan utvikta ben.
Det börjar dra i mig. Spänna. Att se det här, det är för mycket. Hjärtat pumpar upp i pulsen men ändå åker blodet neråt."

På ett flygplan till New York hamnar Jack bredvid den stroppiga Bianca. De två kivas vilt, men Biancas flygrädsla fyller Jack med medlidande. Plötsligt börjar planet skaka och människor skrika. När Jacks sömnpiller släpper och han timmar senare vaknar får han en chock. Så gott som alla passagerare är nakna och planet består nu av en jättelik orgie. Jack och Bianca ser på varandra, ska de ge efter för sina lustar?

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone