Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Pianolärarinnan - erotisk novell
Isbn: 978-87-2617-120-4
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2019
Uppläsare: Fredrika Eriksson
Length: 1 timme 10 minuter

Ljudbok

Pianolärarinnan - erotisk novell

'I hennes dröm börjar Christian runka Dionysos svällhårda kuk, medan han gör samma sak för Christian. Nu står de bredvid varandra med varsin hand som smeker och drar den andres kuk. De ser på varandra och börjar kyssas. Natasha ser hur tungorna leker och dansar som små ormar runt varandra.'



I Natashas eleganta våning ligger hon en sömnlös natt och fantiserar om Christian och Dionysos, sina tjugo år yngre pianoelever. Natasha har aldrig blivit så kåt av en sexfantasi förut. Hon är inte bara deras lärare, hon är gift och dubbelt så gammal som dem. De är förbjuden frukt.

När det dagen efter visar sig att hon har råkat dubbelboka en lektion med de båda unga männen, bestämmer Natasha sig för att bjuda in sina elever för lite fyrhändigt spelande ... Ska hennes fantasi få gå i uppfyllelse?



Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone