Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hem till Scupper Island
Isbn: 978-91-7771-139-1
Förlag: Printz Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Hem till Scupper Island

”En känslosam resa med dramatik, skratt och tårar … bör finnas på varje nattygsbord!” – Robyn Carr

 

Man kan helt klart säga att Nora Stuarts liv förändras den dagen hon blir påkörd av en saneringsbil. Ena stunden är hon en framgångsrik läkare på ett av Bostons bästa sjukhus och i nästa sekund vaknar hon själv upp på en brits bara för att höra hur hennes pojkvän stöter på den snygga sjuksköterskan.

Skadad på fler än ett sätt beger sig Nora tillbaka till Scupper Island – den lilla ön vid Maines kust där hon växte upp men inte återvänt till på femton år. Dags att möta allt det där hon försökt förtränga: en ytterst speciell mamma (som precis har börjat tjäna pengar på kramterapi), en syster som sitter i fängelse och dessutom minnen från det där sista året på High School. Det finns flera människor som inte vill ha tillbaka Nora till Scupper Island, men även sådana som kommer förändra hennes liv till det bättre …

Kristan Higgins är en av Amerikas mest älskade feelgoodförfattare, och har tagit emot otaliga priser för sina böcker. Hennes romaner är kärleksfyllda glädjepiller som blandar kaxig humor á la Marian Keyes med känslostyrkan i Jojo Moyes romaner.

Kristan Higgins har skrivit 18 bästsäljande romaner, som har översatts till mer än två dussin språk. Hennes böcker har fått mängder av priser och hyllningar, bland annat fina recensioner i The New York Journal of Books, Publishers Weekly, Library Journal och Booklist. Fem gånger har hon nominerats till Kirkus Prize for Best Work of Fiction, och hennes böcker dyker regelbundet upp på listorna över årets bästa romaner.

Kristan är en stolt dotter till en slaktare och en tvätterska, och bor i Connecticut med sin hjältemodige make som är brandman, två barn med väldigt långa ögonfransar, ett par energiska hundar och en katt som är sällskaplig bara ibland.

”Jag älskar Kristan Higgins!” – Simona Ahrnstedt

 


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone