Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den dolda rosen, första delen
Isbn: 978-91-7599-110-8
Förlag: Mörkersdottir förlag
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Fantasy & SF Unga vuxna
Tillgänglig sedan: november 2018

E-bok

Den dolda rosen, första delen

Jag har aldrig varit rädd för döden.
Inte heller har jag varit rädd för livet efter detta, eller de faror som lurar i skuggorna. Istället dras jag till det förbjudna. Till det som bottnar i mörkret. Jag kan inte vara utan det. Ibland drömmer jag mig bort från slottets murar och ut till havs, till okända öar.
***
Att vara dotter till den mest älskade drottningen i alla fem kungadömen kan låta som en dröm för de flesta. Men Caitlin vill inget hellre än att komma bort från de trista lektionerna om kungarikets språk och historia. De sprakande balerna finner hon långtråkiga och att lära sig tala som en uppfostrad kvinna ser hon som ren tortyr.
Som en hyllning till drottningens födelsedag hålls en kunglig bal för alla de fem rikena. Under festen träffar Caitlin en maskerad man. De håller varandra sällskap under nattens långa timmar, men i gryningen är han försvunnen. Dagen efter visar det sig att slottets viktigaste ägodel har stulits från skattkammaren.
När Caitlin beger sig iväg på jakt efter mannen som stulit från hennes familj, kastas hon in i ett äventyr till havs, samtidigt som hon slipper ifrån sitt inrutade prinsessliv. Men vem är mannen? Och varför vet ingen vad han heter?
Tilda Nordenholm, alias Delinainmyheart, är redan en hyllad författare. Med sina drygt 3000 följare och nästan 200 000 läsningar av Den dolda rosen, är hon en av de mest lästa författarna på wattpad. Tilda är född 1998, bor utanför Uppsala och studerar till lärare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone