Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Engelsk höst
Isbn: 978-87-2609-456-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: oktober 2018
Uppläsare: Anna Godenius
Length: 2 timmar 33 minuter

Ljudbok

Engelsk höst

'Vet du vad Oskar, nu räcker det här. Ja, faktiskt, sade hon och tittade ut över den småsnackande och hopsjunkna klassen, nu har jag nått min gräns. Snabbt samlade hon ihop de två böcker hon lagt på katedern vid lektionens början, stoppade ner dem i sin portfölj, klämde fast portföljen under ena armen och marscherade ut ur klassrummet.'

En grå höstdag får Lena nog. Hon går med bestämda steg till rektorsexpeditionen och säger upp sig, med siktet inställt på att förändra sitt liv. Hon får snart anställning som hushållerska hos paret John och Frieda Williams, i vad som beskrivs som ett charmigt hus på den engelska landsbygden. När Lena kommer fram visar sig dock verkligheten vara en helt annan, den vackra höst hon önskat sig blir inte som hon tänkt när hon tillsammans med den stingslige trädgårdsmästaren George blir indragen i husets mysterier.

Anna Sundbeck Klav är en uppskattad och återkommande författare av följetonger med både hjärta och hjärna för svenska veckotidningar. Hennes feel-good berättelser är fulla av orädda hjältinnor som inte är rädda att ge sig ut på äventyr och ta itu med vad som än ställs framför dem.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone