Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Perimenopower : hitta din superkraft när hormonerna svänger
Isbn: 978-91-8837-537-7
Förlag: Ehrlin Publishing AB
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Perimenopower : hitta din superkraft när hormonerna svänger

Sömnlös, svettig och sänkt?

Kanske svettas du på nätterna trots att du har ett svalt sovrum eller känner dig nedstämd utan anledning. Kanske har du svårt att sova trots att du är helt utmattad. Är du dessutom knappt 40 år är det troligt att du varken kan eller vill koppla ihop dina symptom med att din mens ska upphöra. 

PERIMENOPOWER är till för dig som har börjat få konstiga symptom med sömnen, humöret och kroppen. Här får du de bästa tipsen för att kunna bli utsövd, fräsch och på bra humör. Läs om bland annat sovyoga, naturläkemedel, träning, kost och inte minst hormonet östrogen. Allt för att du ska upptäcka din kvinnliga superkraft när hormonerna svänger – din perimenopower!
 

"Varenda 40-åring i hela världen behöver den här boken."  

"Den här boken lär mig så mycket om saker som jag inte hade någon aning om. Nu känner jag mig helt förberedd när det kommer. Äntligen, nu fattar jag!" 

"Den här boken är en guldgruva för varenda kvinna som har levt ett tag. Jag trodde detta var något som hände senare, när man är 50 år och mensen försvinner, inte nu, jag är ju bara 40? Nu förstår jag varför jag svettas, varför mitt humör är ojämnt och varför min kropp bråkar med mig."

"Hallå, jag blir så jävla arg (okej det kan vara hormonerna) men när jag tänker på min mamma och alla stackars kvinnor som har missat den här informationen. Varför har den här boken inte kommit tidigare? Den är livsviktig."  

"Allt det här önskar jag att jag hade vetat när ångesten slog till." 


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone