Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hemsökelsen
Isbn: 978-87-1173-974-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: maj 2017

E-bok

Hemsökelsen

Annette och Spicer har alltid varit det perfekta paret. Tillsammans med sina barn från tidigare äktenskap har de byggt en familj som fullkomligt strålar av lycka, men frågan är om de någonsin har varit lyckligare än när Annette blir gravid. Ett gemensamt barn känns som den sista pusselbiten i deras redan perfekta liv. Men ingenting varar för evigt – särskilt inte lyckan.

När Annette inte får sin vanliga avskedskyss innan Spicer går till jobbet, misstänker hon att något inte står rätt till. Något i deras relation skaver, men hon kan inte sätta fingret på vad det är. Snart förstår hon att problemet ligger hos dr. Rhea Marks. Spicers kvinnliga terapeut verkar ha tvivelaktiga avsikter och drar sig inte för att manipulera hans syn på deras äktenskap. Kan Annette få Spicer att förstå sanningen innan det är för sent?


"Som så många gånger tidigare är hon oemotståndlig när hon ger sig på myten om det lyckliga äktenskapet."
– Östgöta Correspondenten



Fay Weldon var en prisbelönt engelsk författare och dramatiker från Birmingham. Hennes böcker har nått stora internationella framgångar och är kända för sina skildringar av utsatta kvinnors liv och erfarenheter.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone