Jump to content
Cover for Ledarskap & klokskap: Konsten att få dig själv och andra att vilja
Isbn: 978-91-7699-392-7
Publisher: Books on Demand
Category:
Economics & Business
Accessible since: April 2017

E-book

Ledarskap & klokskap: Konsten att få dig själv och andra att vilja

Är du riktigt klok? Ja, mer än du kanske tror.

Det är just denna klokskap du ska använda för att få dig själv och andra att vilja göra mer och prestera bättre, och samtidigt tycka att det är roligt. Den här boken ger dig verktygen för att utveckla och använda det du innerst inne redan vet.

Såväl kärnverksamhet som innovation och förändring i organisationer drivs allt oftare i projekt där ledarskapet är mer än utmanande. Se till att väcka dina medarbetares egen vilja och lust för det ni ska åstadkomma!

Författaren presenterar i Ledarskap och klokskap praktiska verktyg för bättre resultat oavsett om du är ägare, ledare eller  annat sätt påverkas av projekt eller förändring. Läs om hur du hittar nyckeln för att få människors uppmärksamhet. Gör möten och presentationer mer engagerande genom att utgå från det som egentligen driver människor och klär dig tackla problem och motgångar.

Sist men inte minst får du tips om hur du blir bättre på att hantera din attityd och ditt humör.

Ylva Johansson driver företaget YBJammed med utgångspunkten från att ingenting är omöjligt och att våga rensa för att fokusera på det viktiga. Ylva har sedan sin examen från Handelshögskolan i Stockholm arbetat med utveckling och förändring i rollen som chef, projektledare, utbildare eller utredare. www.ybj.se


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone