Jump to content
Cover for Använd dina inre SUPERKRAFTER
Isbn: 978-91-7747-071-7
Publisher: Numberoneyou AB
Category:
Education Young adults Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: November 2016
Narrator: Cathrin Nilsson
Length: 16 minutes

Audiobook

Använd dina inre SUPERKRAFTER

Använd dina inre SUPERKRAFTER

Vi alla har superkrafter inom oss, alla!
Superkrafter som du kan ta fram och använda när du vill.
Genom att lyssna på min vägledda meditation kommer du stärka dig själv till att kunna ha det som är viktigt för dig, hur det än ser ut i ditt liv.
Du kommer också få göra en hemlig superknapp, som bara du vet om, som du kan använda närsomhelst när du behöver extra superkrafter. När du lyssnar på ”dina Superkrafter” så kommer du stärka din självkänsla och vara trygg i alla situationer och det kommer ge dig fantastiska resultat - i alla områden i livet!
Du kan med fördel lyssna på den här meditationen varje dag under 21 dagar och öva på din superknapp (ankare) om och om igen, tills det blir en naturlig del i ditt liv.
Genom stärkande suggestioner kommer du få tillgångar att ta fram dina superkrafter och skapa ett liv där du alltid kan känna dig trygg, stark och att du vågar göra saker som du annars inte vågat göra i ditt liv. 

Cathrin Nilsson är utbildad lärare, NLP Master, hypnosutförare och mental tränare. Hon har författat fler olika självhypnoser,vägledda mentala tränings ljudböcker och är en av Sveriges mest framstående föreläsare inom att skapa finansiellt överflöd. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone