Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Konsten att göra intryck
Isbn: 978-91-2714-554-2
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: november 2016

E-bok

Konsten att göra intryck

Inom loppet av några sekunder har andra skapat sig en bild av hurdana vi är.

Våra relationer må vara livslånga eller korta, privata eller professionella. De kan ske öga mot öga, via sociala medier, telefon och mejl eller under en videokonferens. Något de alla har gemensamt är att de börjat med ett första intryck: ett kritiskt ögonblick då flera viktiga bedömningar äger rum. Det är den stund då det avgörs om andra kommer att vilja samarbeta med oss, anställa eller dejta oss, köpa något eller låta sig ledas av oss.

Vad exakt är det som styr andras uppfattning om oss? Vad ger oss inflytande och hur vinner vi den avgörande tilliten? Hur skapar vi rätt förutsättningar för en god relation? Och om det blir fel – går det att rädda ett dåligt första intryck?

Angela Ahola skriver om några av våra mest underskattade framgångsprinciper, baserat på neuropsykologi och socialpsykologi, sammanflätat med dagens kommunikationstrender, sinnesmarknadsföring (sensory marketing) och köpbeteendeforskning.

Angela Ahola är doktor i psykologi och har disputerat inom området perceptionspsykologi. Hon är en ofta anlitad föreläsare (bl.a. Polismyndigheten, Swedbank, Nordea, Folksam, Finansförbundet). 


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone