Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Agil projektledning
Isbn: 978-91-5234-646-4
Förlag: Sanoma Utbildning
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: oktober 2016

E-bok

Agil projektledning

 Agil projektledning förklaras på ett lättfattligt och inspirerat sätt tankegångarna bakom de agila metoderna men också det konkreta tillvägagångssättet, de enkla men lika kraftfulla verktygen och de praktiska knepen som agila projektledare och projektgrupper använder. Kort sagt: Allt du behöver för att jobba agilt.

Bokens struktur följer kronologin i projekt: Från planering och förstudie till genomförande och avslut - och visar hur det agila förhållningssättet fungerar i varje fas. Övningar för en verklig projektgrupp eller för rollspel avslutar varje kapitel. 

Agil projektledning lämpar sig också för undervisning. Traditionella projektledningsmetoder och Lean tjänar som bakgrund för beskrivningen av hur agila metoder vuxit fram.

I tredje upplagan förklaras värderingarna till agil projektledning mer utförligt. Genom att följa värderingarna blir ditt agila arbete mycket effektivare. Du hittar dessutom fler praktiska detaljer att använda dig av för att kunna följa värderingarna, exempelvis ett verktyg för projektanalys och hur du får hjälp av förfiningsmöten.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone