Jump to content
Cover for För att lämna röstmeddelande: tryck stjärna
Isbn: 978-91-7645-862-4
Publisher: Modernista
Category:
Novels
Accessible since: March 2016

E-book

För att lämna röstmeddelande: tryck stjärna

»Frågan är om inte Bodil Malmsten är en av våra allra bästa Sverigeskildrare under senare tid.« | KARIN WIDEGÅRD, GP

»Bitvis är det sorgligt och bitvis oändligt kul, lika ilsket som lustigt - ibland närmast maniskt ordvitsande, men alltid slagfärdigt.« | TOMAS LARSSON, ÖSTERSUNDS-POSTEN


Det finns böcker om hur man ska leva, om hur man förverkligar sig själv och blir en lycklig människa. Det här är en sådan bok. Du tar personerna i boken som förebild och gör tvärtom.
För att lämna röstmeddelande TRYCK STJÄRNA är en lägesrapport inifrån dagens Sverige. Fem svenska människor i olika åldrar pratar för sig själva. De skulle kunna prata med varandra men eftersom de är svenska människor som inte känner varandra så gör de inte det. Det är inte synd om de här människorna och det är inte jag som är Thomasine. Inte mer än vad jag är Bert-Ove, Edvard, Jessica och Giselle.
/ Bodil Malmsten.

BODIL MALMSTEN [1944–2016] har med sina diktsamlingar och romaner blivit en av våra mest folkkära författare. Hennes fem loggböcker, där hon skriver om och vidareutvecklar material från sin blogg, har sammanlagt sålt i över 250.000 exemplar i inbundet, pocket och ljudboksformat. 2012 kom hennes mycket uppskattade bok om att läsa och skriva, Så gör jag: Konsten att skriva.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone