Jump to content
Cover for Explosivt möte/En oas av kärlek
Isbn: 978-91-5070-572-0
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: December 2013

E-book

Explosivt möte/En oas av kärlek

Explosivt möte

I krig och kärlek är väl alla medel tillåtna? Melissa behöver verkligen den här artikeln som kommer ge henne den skjuts i journalistkarriären hon så väl behöver. Men nog finnas det bättre sätt att komma företagsmagnaten och ranchägaren Jared Ryder nära än att arbeta i hans stall? Lite kvinnlig list kanske? Som om tanken skapat tillfället dyker ”måltavlan” upp på en livlig svart häst. Melissa släpper grepen, tar sikte på ryttaren och kopplar på charmen.
   Jared tittar till en gång, och så en gång till. Den nya stallhjälpen ser helt malplacerad ut. Fel kläder, fel arbetsställning, fel miljö. Så tittar hon upp, borstar av sig och börjar gå mot honom. Han drar efter andan. Men hon är helt rätt... för honom!

En oas av kärlek

En exotisk doft av kryddor slår emot Tiffany när hon kliver ur taxin. Här är hon nu, i Dhahara, för att konfrontera Rafiq – pappan till hennes ofödda barn. De tillbringade en enda natt tillsammans i Hongkong. Det var en minnesvärd natt på många sätt, framför allt för att den gav upphov till ett nytt liv. Men när hon träffar Rafiq på hans hemmaplan inser Tiffany att saker och ting inte är som de verkat. Och mannen som mer eller mindre är en främling för henne visar upp sidor hon inte känt till. Sidor hon blir väldigt nyfiken på att utforska...Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone