Jump to content
Cover for Vid världens ände/När ödet bestämmer
Isbn: 978-91-5070-491-4
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: December 2013

E-book

Vid världens ände/När ödet bestämmer

Vid världens ände

Lugn, trygg och kompetent. Precis så skulle Phemie Grainger beskriva sig själv som läkare på Flygräddningen i Australiens ödemark. Men när ödet gör att hon möter akutmedicinspecialisten Gil Fitzwilliam, agerar hon inte alls som hon brukar. Nej, hon faller handlöst – och inte bara bokstavligen – något som är allt annat än typiskt henne.

Men vad Phemie än känner för Gil är ett förhållande inte aktuellt. Hon tänker aldrig gifta sig eller skaffa barn. Det innebär alldeles för stora risker. Att ta hand om andra, det är vad Phemie är bra på och tänker ägna sitt liv åt. Eller?

När ödet bestämmer

EN OLYCKA KOMMER SÄLLAN ENSAM...
Inte nog med att akutsjuksköterskan Hailey Rogers har ont om pengar, hon råkar dessutom ut för en rad olyckshändelser som gör situationen än värre.

1. Hon blir påkörd och bryter benet. 2. Hon saboterar närapå sjukhusets datasystem då hon äntligen lyckats tjata sig till en kontoristtjänst för att slippa vara sjukskriven. 3. Hon blir förföljd och attackerad av doktor Simon Carters ex som är besatt av honom. Men inget av detta känns ändå lika jobbigt som att inse att hon är förälskad i Simon – som bestämt sig för att aldrig ha en relation med en kollega precis då Hailey själv äntligen känner sig redo att ge kärleken en andra chans.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone