Hoppa till innehållet
Omslagsbild för När Gud blundar
Isbn: 978-91-8761-507-8
Förlag: Gloria Förlag
Kategori:
Romaner Religion
Tillgänglig sedan: november 2013

E-bok

När Gud blundar

I denna bok om tro och tacksamhet vill Ariella Gisèle Lindström visa vad som kan hända om Gud skulle ”blunda” för ett ögonblick. Vad som kan hända ifall en kvinna inte bara kan resa sig, dra en lättnadens suck och säga ”Vilken tur!” och fortsätta sitt liv som om ingenting hade hänt – utan blir svårt skadad och förs i ilfart till operationsbordet.

Efter operationen upptäcker hon att hon förlorat talförmågan, och närhelst hon kommer till medvetande igen vill hon veta dagens datum enligt den judiska kalendern för att kunna räkna ut när högtiderna infaller. I takt med att hon återfår sina krafter vaknar frågorna inom henne, och detta blir startpunkten för ett inre och yttre sökande efter svar i den judiska traditionen i forntid och nutid...

Författarinnans egna ord om boken:
Jag ville på ett ovanligt sätt visa hur vi inte kan tacka nog för alla de under och mirakel som vi får se varje dag, och jag ville berätta om den judiska tron och religionen ur ett annorlunda perspektiv.

Detta är Ariella Gisèle Lindströms andra bok, efter Född i Casablanca som vann Johnie Paikin-priset i juni 2004. Båda böckerna har publicerats i Israel på hebreiska innan de sedan kommit ut i svensk översättning.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone