Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Blindgång
Isbn: 978-91-8582-321-5
Förlag: Earbooks
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Anna Godenius
Length: 13 timmar 55 minuter

Ljudbok

Blindgång

Ny remastrad version!
Gode Gud - viskade människorna i församlingen i Östmora kyrka i skräck när de såg två barn sakta lyfta mot taket - måtte de inte slås sönder mot muren. Spontant klädde de sin häpenhet i konkreta ord av gripbar oro. De såg taket lyftas av en vind och kände hur en tjutande storm drog genom rummet och drev ut kyrklukten. Marianne Fredriksson berättar för oss en händelserik, nyanserad och varm historia, gripande spännande och fylld av insikter och tröst.

Berättelsen är så överfylld av dramatiska historier att den är omöjlig att återberätta i några få ord. Det enda man kan säga är att i denna roman är livet alltid satt på sin spets. Berg sjunger, djup står upp. Ingenting är trivialt, allt är laddat. Men livet är alltid möjligt. Alltid storslaget.
Lisbeth Larsson, Expressen

I Blindgång flyter inget blod, jagas inga skurkar, beskrivs inga heta samlagsscener. Men här finns så mycket annat. Jag lovar, du blir inte besviken.
Ia Sellberg, Östra Småland

Hennes prosa är till formen lättillgänglig och skickligt dramatiserad. Men innehållet är komplext och vädjar både till känsla och intellekt.
Eva Ottosson, Svenska Dagbladet

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone