Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Att leda en frisk och framgångsrik organisation
Isbn: 978-91-2712-507-0
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Psykologi Media & kommunikation
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Att leda en frisk och framgångsrik organisation

Hedersomnämnande som årets bästa ledarskapsbok 2007 av KLF och KF Bibliotek.

Juryns motivering:
”Boken visar på ett positivt och konstruktivt sätt hur ledare med ökad lönsamhet kan inspirera och skapa goda förutsättningar för en frisk och framgångsrik organisation.”
(Bo Kjellberg, KLF)

Budskapet i den här boken är tydligt: det finns ingen motsättning mellan hög effektivitet och frisk organisation. Snarare måste man som ledare ha som mål att skapa en frisk organisation om man vill nå framgång. I den här boken får du veta hur man kan lyckas med det.

Varje ledares dröm är att leda en effektiv organisation med bra arbetsklimat och där medarbetarnas energi, engagemang och kompetens kan tas tillvara för att nå organisationens mål.

I denna positiva och konstruktiva bok är budskapet tydligt: Det finns ingen motsättning mellan hög effektivitet och en frisk organisation. Snarare måste man som ledare ha som mål att skapa en frisk organisation om man vill nå verklig framgång.

Det finns goda möjligheter för ledare att medverka till att medarbetarna får tillgång till en hälsosam och frisk arbetsplats. Det kan handla om allt ifrån att förändra organisationens kultur till att satsa på friskvård. I boken presenteras 21 framgångsvägar som kan inspirera och skapa goda förutsättningar för en frisk och framgångsrik organisation.

Författaren ger också tips på hur man som ledare kan utveckla sin egen arbets- och livskompetens. Ledaren får hjälp med att hitta rätt prioritering mellan sitt engagemang i arbetet och det övriga livet.

Björn Ericsson har mer än 20 års erfarenhet av ledarskap. Han är författare till ett flerta böcker, varav den senaste är Om att nå balans arbetet och livet.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone