Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vem är du min älskling?
Isbn: 978-87-1183-714-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

Vem är du min älskling?

När Mark Sörensen ger sig ut på segeltur är han totalt oförberedd på vad som snart ska komma att ske. I vattnet bredvid båten dyker det nämligen plötsligt upp en kvinna! Efter många om och men lyckas han till slut få henne ombord, men hennes liv hänger på en skör tråd. Innan hon förlorar medvetandet tycker sig Mark höra ett ord komma från hennes läppar. Beril. Är det hon som är Beril?

Den olycksdrabbade kvinnan överlever, men hennes minne lyser med sin frånvaro. Hon har ingen aning om vad hon heter eller vart hon kommer ifrån. Ändå vet Mark att han håller på att förälska sig i henne. Går det att bli kär i någon som inte ens vet vem hon är? Så småningom börjar pusselbitarna att falla på plats, men med varje nytt minne uppstår nya oroväckande frågor. Och det dröjer inte länge innan de båda dragits in i ett livsfarligt svartsjukedrama...

Helmut Busch (f. 1924) är en svensk författare som skrivit 23 kärleksromaner mellan 1971-1985. Han har även skrivit två romaner tillsammans med sin fru Eva Busch.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone