Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bygg en pengamaskin : Google AdWords för alla
Isbn: 978-91-9843-054-7
Förlag: Bullet Point Publishing
Kategori:
IT & teknik Media & kommunikation Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: maj 2018

E-bok

Bygg en pengamaskin : Google AdWords för alla

Ny reviderad utgåva!

I Sverige görs 50 miljoner googlingar per dag. Genom att annonsera med Google AdWords kan du nå dina potentiella kunder i precis det ögonblick som de vill köpa det du har att erbjuda. Detta har gjort AdWords till ett av världens mäktigaste annonseringsverktyg.

Genom åren har AdWords blivit både stort och invecklat och det kan vara svårt att få kläm på hur du som annonsör använder det på bästa sätt. I Bygg en pengamaskin får du AdWords förklarat på ett lättförståeligt och enkelt sätt.

Vad är målet med din annonsering? Hur jobbar du med sökord och annonser för att maximera din Quality Score? Hur kan du avgöra om din annonsering är lönsam eller inte?

Lär dig AdWords och se till att din annonsering på Google är lönsam, ger dig fler kunder och mer försäljning. Börja bygg din pengamaskin redan i dag. 

Bygg en pengamaskin fokuserar på den del av AdWords som rör annonsering i sökresultatet på Google. I boken vägleds du genom AdWords grunder och genvägar av Michael Berman och Michael Wahlgren, som hjälpt mängder av stora och små företag att annonsera lönsamt med AdWords, från globala varumärken till lokala företag.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone