Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Stay Metal
Isbn: 978-91-8881-324-4
Förlag: Whip Media
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2018
Uppläsare: Håkan Mattsson
Length: 10 timmar 40 minuter

Ljudbok

Stay Metal

Kenny ”Metal” Bladqvist är, och har alltid varit Enköpings, ja förmodligen Europas bästa trummis. Metal själv har aldrig tvekat – en dag kommer mänskligheten förstå hans storhet. Till slut händer det, alla vill lyssna på Metal, både på hans musik och hans kompromisslösa åsikter. Det är konstigt att det inte hänt tidigare, men Metal blir nu plötsligt mannen på allas läppar.

Lance, killen som inte kan gå klart gymnasiet, då mobbaren Uffe inte står ut med att Lance existerar i hans närhet. Lance får så småningom praktikplats på ett fraktföretag. Där möter han en fascinerande personlighet, vars åsikter hela världen borde få ta del av och i smyg ser Lance till att det blir så. Samtidigt brottas han med gamla demoner och får oväntad hjälp.

Special Insight, mediabyrån som desperat söker efter nästa lysande stjärna på mediahimlen. Ska Ninni och hennes team hitta ”den rätta”, och hur vet man när man har träffat rätt?

Stay Metal – boken om mannen, musikern och fenomenet. Men också om samtal där normer och fördomar kolliderar mellan generationer, där man måste leta efter personen bakom snacket och där sociala mediers makt är större än all talang.

”Stay Metal är en cynisk berättelse om inskränkthet, missbruk, våld och mobbning. Men det är också en dråplig och sanslöst underhållande historia om ideal, envishet och ... kärlek.”


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone